BLI EN DEL AV VIGÅRDA!

Nu tar vi Vigårda in i framtiden och ser gärna att du är med på resan som franchisetagare! Vi som är en del av Vigårda älskar mat, dryck och mötet som uppstår runt borden. Vi jobbar tillsammans, rör oss snabbt och lär av varandra. Vi gillar det hälsosamma, det medvetna, det opretentiösa och det härliga i livet. Hos oss är det högt i tak, glatt och tryggt.

Som franchisetagare på Vigårda får du ett beprövat koncept med centralt framtagna verktyg, recept och så vidare. Allt för att du som franchisetagare kan fokusera på att leverera kvalitet och service på din lokala marknad. Under tiden finns huvudkontoret bara ett samtal bort för stöd, guidning och feedback. Som franchisetagare på Vigårda är man en del av något större och har kollegor över hela Sverige.

Att vara franchisetagare på Vigårda ställer även en del utmaningar på dig som franchisetagare. Här är kraven på engagemang och känsla för detaljer höga. Som enskild franchisetagare behöver du vara fullt insatt i både verksamheten och konceptet. Detta för att kunna försäkra dig om att kvaliteten alltid håller samma höga nivå som våra gäster förväntar sig.

Är du intresserad av att konvertera din befintliga restaurang eller vill du kanske starta en Vigårda från grunden?
Kanon! Då kan du fylla i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!

Alla intresseanmälningar och alla uppgifter hanteras som konfidentiell information.

Rulla till toppen