Jobba hos ossSpontanansökan/Ansökan till våra nya restauranger


Vi söker duktiga medarbetare till vår restaurang som öppnar i januari 2016 på Avenyn.

Oavsett om du är erfaren, och vill utvecklas, eller är mindre erfaren och vill lära dig från grunden, så är du välkommen att visa ditt intresse. Det viktiga är att du brinner för restaurangbranschen och har en iver att få jobba i ett team med höga mål och stora krav som alltid har kvalité och gästupplevelse i fokus. Skicka din ansökan med relevanta betyg till: avenyn.jobb@vigarda.se samt ett CV och ett personligt brev. Urval och intervju sker löpande.

Bland annat söker vi en stark och erfaren kökschef samt driftsansvaroga för både kök och restaurang. På just nämnda positioner ser vi att personerna har erfarenhet inom hotell, café eller restaurang och som har haft eller har jobb med personalansvar.

Vi söker även kockar och servicepersonal såsom kassa och allmän drift. Erfarenhet för just nämnda är ett plus men inget krav.

I alla våra tjänster så är det viktigt att bry sig om kollegorna, atmosfären och varumärket. Vi gillar dig som uttrycker energi och tycker om att leva ett positivt liv både på jobb och på fritiden.

Ser fram emot ert mail!

Vänligen
Victor, Danyel och Melker