Vill du arbeta med Vigårdas sköna gäng?

Vigårda, Solna


ÄR DU EN SERVICETALANG UTAN DESS LIKE ELLER VILL JOBBA I KÖK ELLER SERVICE?

Oavsett om du är erfaren, och vill utvecklas, eller är mindre erfaren och vill lära dig från grunden så är du välkommen att söka till oss. Vi letar servicetalanger och matintresserade personer som kan vara Vigårdas ansikte utåt och vill lära sig Vigårdas matkoncept som köksmedarbetare och servicemedarbetare..

VI ÄR NYFIKNA PÅ DIG – VÄLKOMMEN PÅ INTERVJU!

På Vigårda vet vi att nyckeln till vår framgång är du som person. Därför vill vi göra en kort videointervju med dig så att du får möjligheten att berätta för oss vem du är och vad du vill direkt, utan en massa papper. Klicka på länken för att göra din intervju!

Om du söker extrajobb eller heltidsarbete som servicemedarbetare eller köksmedarbetare, väljer du i ett senare steg när du gör din intervju.

Välkommen till Vigårda, vi ser fram emot din ansökan!

jobb@vigarda.se
Spontanansökan/Ansökan till våra nya restauranger


Här kan du läsa om hur det är att jobba på Vigårda.

Vi söker ständigt duktiga medarbetare till våra restauranger. Oavsett om du är erfaren, och vill utvecklas, eller är mindre erfaren och vill lära dig från grunden, så är du välkommen att visa ditt intresse.


Det viktiga är att du brinner för restaurangbranschen och har en iver att få jobba i ett team med höga mål och stora krav som alltid har kvalité och gästupplevelse i fokus.

VI ÄR NYFIKNA PÅ DIG – VÄLKOMMEN PÅ INTERVJU!

På Vigårda vet vi att nyckeln till vår framgång är du som person. Därför vill vi göra en kort videointervju med dig så att du får möjligheten att berätta för oss vem du är och vad du vill direkt, utan en massa papper. Klicka på länken för att göra din intervju!

Länk:

jobb@vigarda.se
Krögare Vigårda


Kul att så många gillade vår idé om att laga snabbmat med kvalité. Med råvaror som kommer från bondgårdar, åkrar och grönsaksland. Mat att lita på! Vi är kockar och för oss är det viktigt att maten lagas med respekt, glädje och kunskap för råvaran! Nu vill vi att många fler skall kunna hitta till oss och därför är fler Vigårda på gång. Enkelt, snabbt, fräscht och gott, det gillar vi!

Vi vill ha drivande och serviceinriktad Krögare som kan och vill driva en Vigårda restaurang och vara med att utveckla och expandera vårt koncept, Vigårda. Våra restauranger drivs utifrån ett stort lokalt engagemang och ägarskap. Du har hela ansvaret för att konceptet följs och utvecklas, ansvaret för restaurangens lönsamhet i allt från att försäljningen optimeras samtidigt som du har en bra kostnadskontroll men det absolut viktigaste är att du skapar och leder ett engagerat team av medarbetare. Vi ser gärna att du ser det som om du ”driver din egen restaurang” för att få det lokala ägarskapet och drivet. För att göra det än mer verkligt och rätt ser vi att du ingår ett partnerskap med oss där du äger en del av din restaurang.


Rollbeskrivning:

- Du kommer att leda teamet i restaurangen tillsammans med dina skiftledare och kockar

- Du har sedan tidigare kunskaper och erfarenheter att leda personal samt kunna fördela arbetsuppgifterna på ett effektivt och inspirerande sätt

- Du har god ekonomisk förståelse och kunskap samt en god administrativ förmåga

- Arbetet förutsätter en god pedagogisk förmåga, att du är serviceinriktad, har förmåga att inspirera och stödja medarbetare och att du är en effektiv problemlösare

- Vi vill att du har ett affärsmässigt och ekonomiskt tankesätt och är van att jobba på alla positioner i en restaurang. För att nå dina mål jobbar du aktivt med att motivera och inspirera dina medarbetare så att ni tillsammans når era dagliga mål. Du har god kontroll över kostnader och intäkter och strävar dagligen efter att ständigt förbättra och utveckla verksamheten. Som person är du utåtriktad, driven, flexibel och målinriktad.

Som person är du en god ledare och har förmåga att entusiasmera dina medarbetare genom att du själv är med i den dagliga driften med alla förekommande arbetsuppgifter. Genom ett flexibelt och tydligt ledarskap ska du vara drivande i utvecklingen av restaurangen och av våra medarbetare i deras personliga utveckling. Du är naturligtvis en utåtriktad, självständig och relationsbyggande person som bearbetar och vårdar det lokala nätverket långsiktigt. Du har ett stort intresse för mat och dryck.

Skicka din ansökan till Stefan.soderman@vigarda.se innehållandes CV samt ett personligt brev. Urval och intervju sker löpande, det finns inget slutdatum för ansökan då vi löpande öppnar nya restauranger och således behöver krögare.